Loading...
Introductie 2017-07-20T12:17:49+00:00

Advies voor Ondernemers

Als ondernemer weet je meestal duidelijk wat je wil en je weet hoe zinvol het kan zijn om advies in te winnen of met een ander te klankborden. Daarvoor kan je gebruik maken van jouw eigen netwerk, jouw partner, vrienden of zakelijke contacten.

Het komt ook voor dat je juist behoefte hebt aan input van een derde die vanuit een onafhankelijke positie naar jouw plannen of zakelijke kwesties kijkt. Als doublecheck of als hulp om verder te komen.

Advocatenkantoor M.J. Nelck kan aan die klankbord- en advies behoefte voldoen. Door het stellen van vragen, waar nodig te waarschuwen voor (juridische) valkuilen en risico’s en met concreet advies. Op basis van  ervaring met zowel starters als met al jaren bestaande (familie)bedrijven. Zowel in rustig-, als in ruw vaarwater en in diverse branches. Met een voorkeur voor pragmatische oplossingen en indien nodig middels een procedure. 

Aarzel niet om contact op te nemen als je een vraag hebt. Je kan ook op bezoek komen voor een gratis kennismaking-, en inventarisatiegesprek.

Contact